Myrna Broekroelofs

Commercieel binnendienst medewerker

Als medewerker commerciële binnendienst bij Kalfsupport ondersteun ik zowel collega’s en klanten met allerlei uiteenlopende werkzaamheden en vragen. Belt u op maandag, dinsdag of vrijdagochtend naar kantoor, dan is de kans groot dat u mij aan de lijn krijgt.

Naast mijn werkzaamheden bij Kalfsupport heb ik samen met mijn man een melkveebedrijf, waar we ongeveer 120 koeien melken. Mijn loopbaan is begonnen nadat ik in 2014 de opleiding dier- en veehouderij aan de Aeres Hogeschool in Dronten heb afgerond. Vervolgens heb ik bij een grote coöperatie eenzelfde soort functie bekleed, waar ik altijd veel energie en voldoening uit kreeg. Vanwege reisafstand en de komst van onze drie kinderen was dit niet meer te combineren. Met mijn praktische kennis en ervaring vanuit mijn opleiding, werkervaring en thuisbedrijf hoop ik mijn collega’s en de klanten van Kalfsupport optimaal te kunnen ondersteunen.

Kantoor
0524-561109
myrna@kalfsupport.nl