"Laten we samenwerken!"

Werken of stage bij Kalfsupport?

Wat doen wij?
Kalveren opfokken tot gezonde melkkoeien. Het lijkt zo simpel. Vaak gaat het goed, alleen is er af en toe misschien wat extra aandacht nodig. Iemand die net even anders naar de kalveren kijkt, zodat de opfok nog beter of efficiënter kan. Dat is wat wij doen. Wij adviseren en begeleiden op het gebied van voeding, gezondheid en verzorging, huisvesting en stalklimaat, hygiëne en management. Dit zijn factoren waar de melkveehouder invloed op heeft, waar het succes van de kalveropfok mee wordt bepaalt. Daar helpen wij de melkvee-houder graag mee. Bij ons staat altijd het kalf centraal én kijken we daarnaast welke werkwijze bij het bedrijf en de melkveehouder past.

Werken bij Kalfsupport?
Een ieder binnen het team van Kalfsupport heeft een eigen ambitie en eigen kwaliteiten, welke ons samen tot een hecht team maken. Denk jij met jouw kennis en ervaring een meerwaarde te kunnen bieden in het team van Kalfsupport? Stuur dan een open sollicitatie, voorzien van een motivatiebrief en CV, naar leo@kalfsupport.nl.

Stage of afstuderen?
Ben je bezig met je studie, op zoek naar een stage of een afstudeeropdracht? Bij Kalfsupport bieden wij de mogelijkheid aan om een stageopdracht of een afstudeeropdracht uit te voeren. Heb jij interesse in een stage bij Kalfsupport? Geef dan in een persoonlijke motivatiebrief je belangstelling aan en mail dit met je CV naar leo@kalfsupport.nl