"Laten we samenwerken!"

Werken of stage bij Kalfsupport?

Vacature: Commerciële binnendienst medewerker, 32-40 uur, standplaats Gramsbergen

Kalveren opfokken tot gezonde melkkoeien. Vaak gaat het goed, alleen is er af en toe misschien wat extra aandacht nodig. Iemand die net even anders naar de kalveren kijkt, zodat de opfok nog efficiënter of beter gaat. En dat is wat wij bij Kalfsupport doen. Wij adviseren en begeleiden melkveehouders op alle gebieden van de kalveropfok. Bij Kalfsupport staat het kalf altijd centraal én kijken we daarnaast welke werkwijze bij het bedrijf en de melkveehouder past.

Wij zoeken een: Commerciële binnendienst medewerker, 32-40 uur, standplaats Gramsbergen

Wat ga je doen?
Als Commerciële binnendienst medewerker ben je de verbindende factor tussen de interne organisatie, de Kalveropfokspecialisten en de externe bedrijven. Het is een functie waarin je veel schakelt en zelfstandig werkt. Je beantwoordt klantvragen en voert verschillende administratieve taken uit. Het takenpakket is zeer divers en jouw uitdaging is om je te ontwikkelen tot een spin in het web.
De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
– Webshop bestellingen coördineren en controleren
– Onderhouden van de webshop
– Beantwoorden van klantvragen op commercieel en product technisch gebied
– Voorraad beheer
– Ondersteuning van de buitendienst
– Planning van transportopdrachten

Wie ben jij?
Jij bent iemand die klantgericht is, vol energie en enthousiasme en je houdt van hard werken. Je bent een teamspeler, maar je kan ook goed zelfstandig werken. Daarnaast ben je communicatief sterk en flexibel ingesteld. Je denkt in mogelijkheden en kijkt verder dan je werkzaamheden om de werkprocessen te verbeteren.

Wat ben je nodig voor deze functie?
– HBO werk- en denkniveau
– Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Daarnaast beheers je de Engelse en Duitse taal
– Ervaring met office pakket
– Je schakelt snel, bent flexibel en oplossingsgericht
– Je werk accuraat, proactief en durft initiatieven te nemen
– Je kunt overzicht bewaren in hectische situaties
– En tenslotte beschik je over commerciële vaardigheden en neem je je verantwoordelijkheden
– Affiniteit met de agrarische sector is een pré

Wat bieden wij jou?
Naast een mooi salaris, gebaseerd op jouw kennis, kunde en ambitie bieden wij jou een brede, afwisselende en zelfstandig baan in een prettige werkomgeving binnen een informeel en collegiaal team! Je krijgt de ruimte om eigen ideeën in te brengen en initiatieven te nemen, waardoor je jezelf kan blijven ontwikkelen binnen je functie.

Ben jij onze nieuwe commerciële binnendienst medewerker?
Ben jij die vlotte en klantgerichte persoon die makkelijk communiceert en snel schakelt tussen diverse werkzaamheden? Reageer dan snel op deze vacature. Stuur dan jouw sollicitatie, voorzien van een motivatiebrief en CV, naar inge@kalfsupport.nl.

****************************************************************************************************************************

Werken bij Kalfsupport?
Een ieder binnen het team van Kalfsupport heeft een eigen ambitie en eigen kwaliteiten, welke ons samen tot een hecht team maken. Denk jij met jouw kennis en ervaring een meerwaarde te kunnen bieden in het team van Kalfsupport? Stuur dan een open sollicitatie, voorzien van een motivatiebrief en CV, naar inge@kalfsupport.nl

Stage of afstuderen?
Ben je bezig met je studie, op zoek naar een stage of een afstudeeropdracht? Bij Kalfsupport bieden wij de mogelijkheid aan om een stageopdracht of een afstudeeropdracht uit te voeren. Heb jij interesse in een stage bij Kalfsupport? Geef dan in een persoonlijke motivatiebrief je belangstelling aan en mail dit met je CV naar inge@kalfsupport.nl.